A zsírégetés és izomépítés mestere: LeanShake Berry

A legjobb választás a zsírégetésben

A Zinzino LeanShake egy fogyást elősegítő, finom és tápláló, étkezést helyettesítő készítmény. Zsírégetés és izomépítés céljából is használhatja, és egyidejűleg a bélflórában található mikrobiomok közötti egyensúly fenntartásában is segít.

A LeanShake fehérjében és élelmi rostokban gazdag, számos vitamint, ásványi anyagot és tápanyagot tartalmaz. Glutén- és szójamentes, rendkívül alacsony glikémiás indexszel és terheléssel rendelkezik és kizárólag természetes aromákat tartalmaz.

Főbb előnyök

✓ Segít a fogyásban

✓ Segít az izomépítésben

✓ Segít helyreállítani a bélflórát

✓ Vegetáriánus

✓ Rendkívül alacsony glikémiás indexszel és terheléssel rendelkezik

✓A borsófehérje-izolátumnak és a zabfehérjének köszönhetően magas a fehérjetartalma

✓ A ZinoBiotic élelmi rostkeveréknek köszönhetően magas a rosttartalma

✓ Mindössze 223 kalória adagonként

✓ Fodros kelt és spenótot tartalmaz

✓ Természetes forrásokból származó édesítőszerek és aromák

✓ Gluténmentes

✓ 25 vitamin és ásványi anyag forrása

További információ

Minőség + összhang = nagyszerű eredmény
A LeanShake-et az elérhető legjobb fehérjék, rostok, zsírsavak, vitaminok és ásványi anyagok felhasználásával alkottuk meg, hogy optimális hatását fogyás és sportolás közben is kifejthesse.

Fogyás
A LeanShake terméket kifejezetten arra terveztük, hogy naponta egy vagy több ételt helyettesítsen fogyás és súlytartás esetén. Ez egy olyan tápláló étel, melyet az elérhető legjobb összetevőkből, így kiváló minőségű fehérjékből, öt élelmi rostból, különféle zsírsavakból és 25 különböző vitaminokból és ásványi anyagokból alkottuk meg. Ugyanazt a táplálékot biztosítja a szervezetnek, ám kevesebb kalóriát tartalmaz, mint egy normális étkezés.

Izomépítés
Edzés során a fehérjék hozzájárulnak az izomtömeg növekedéséhez. A LeanShake- et a piacon elérhető legjobb fehérjékből alkottuk meg. Számos ásványi anyagés a vitaminok egy része is megfelel azon egészségre vonatkozó állításoknak, amelyek a normál izomműködés fenntartásáról szólnak.A LeanShake edzés előtt vagy után, egyfajta kiegészítő ételként is fogyasztható.

A bélflóra egyensúlyának helyreállítása
A LeanShake-ben található élelmi rostok a ZinoBiotic-ban is jelen vannak, továbbá serkentik a hasznos baktériumok növekedését a vastagbélben. A hasznos baktériumoknak szükségük van az élelmi rostokra ahhoz, hogy egészségesek maradjanak és túlsúlyba kerüljenek a rossz baktériumokkal szemben. A jó baktériumok testünk számos funkciójában, így például az emésztetlen élelmiszerek erjesztésében, vitaminok előállításában és az immunrendszer fejlesztésében is fontos szerepet játszanak. Egy egészséges testhez elengedhetetlen az egészséges bélflóra.

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Kapcsolat

Kérdés esetén lépj kapcsolatba velünk:

info@legjobbimmunerosito.hu

+36203893074

© 2021 legjobbimmunerosito.hu

Created with
Mailchimp Freddie Badge